ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:

- Αρχιτεκτονική - Διακόσμηση

- Γραφικές Τέχνες

- Πληροφορική - Προγραμματισμός

- Πληροφορική - Δίκτυα

- Web Design - Development

 

- Λογιστική - Χρηματοοικονομικά

- Οικονομία - Διοίκηση

- Πωλήσεις- Προώθηση

- Τεχνικοί - Τεχνίτες - Συντηρητές

- Τουριστικά επαγγέλματα

- Υπάλληλος γραφείου

 


 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

12/07/13

H Strategy AE ζητά να προσλάβει γραμματέα για πλήρες ωράριο, πενθήμερη εργασία:


Απαραίτητα προσόντα
• άριστη γνώση αγγλικών
• άριστη γνώση Η/Υ word/excel/powerpoint
• τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης
• 2-3 εμπειρια σε παρομοια θεση
• Γνωση γραφιστικού προγράμματος corel /photoshop θα θεωρηθεί προσόν

Αποστείλατε βιογραφικό στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9707678, www.strategy.com.gr,  Strategy AE, Σαρωνικού 33 και Κρατίνου 5, 163 45 Αγία Μαρίνα, Άνω Ηλιούπολη, Αθήνα.

 

UNIT MANAGER

10/07/13

Η εταιρεία Golden Home Real Estate στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης της ζητά: έναν (1) Unit Manager για το τμήμα οικιστικού ακινήτου και προσφέρει: ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, στο πιο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, με διαρκή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, με το πιο πρωτοποριακό συύστημα εργασίας.

Ο ιδανικος υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών στο χώρο του Real Estate (όχι απαραίτητα σε διοικητικό ρόλο), θα πρέπει να διαθέτει οργανωτικό πνεύμα, επικοινωνιακές ικανότητες, επαγγελματισμό και έντονη επιθυμία για διαρκή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη στο σύγχρονο περιβάλλον μιας κορυφαίας εταιρείας.

Η Golden Home είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κτηματομεσιτικό δίκτυο στην Αττική. Με 120 Συμβούλους Ακινήτων πλήρους απασχόλησης, με τον τελειότερο εξοπλισμό σε υπολογιστές, web data base για απομακρυσμένη πρόσβαση, με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Κατάρ, Ντουμπάι, με 22.000 ακίνητα και 16.000 πελάτες.Η εταιρία έχει σαν όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην διαμεσολάβηση για συναλλαγές ακινήτων, την διαχείριση ακινήτων και την εκτίμηση ακινήτων. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός επαγγελματικού δικτύου πωλήσεων που θα αναβαθμίζει την επαγγελματική ιδιότητα του συμβούλου ακινήτων, που θα προτείνει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον ιδιοκτήτη ακινήτων και η άμεση προσαρμογή των στελεχών του δικτύου πωλήσεων στις τάσεις της αγοράς. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τσατσαραγκος Βαιος: 697 4453800, www.ghome.gr, Golden Home, ΑΛΙΜΟΥ 52.

 

 


 

Η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων μας αποτελεί προτεραιότητά μας! Για να πετύχουμε αυτό το στόχο έχουμε εγκαθιδρύσει άριστες διασυνδέσεις με την αγορά εργασίας. Δες τις αγγελίες εργασίας, στείλε το βιογραφικό σου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και βρες δουλειά!

 

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ VOUCHER

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ